Nordisk Ståldesign er en innovativ moderne stål og montage virksomhed. Vi opererer i det meste af Skandinavien, med udgangspunkt i vores to afdelinger, i henholdsvis Stenløse på Sjælland og Rødding i Jylland. Vi vil være de bedste, til det vi laver, uden dermed at være de dyreste. Men Ingen virksomhed er bedre end deres medarbejdere. Derfor lægger vi stor vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, og vi går ikke på kompromis.  

Vi er kvalitetsbevidste og vil levere høj kvalitet. Vi har endvidere en professionel holdning til planlægning og leveringsaftaler. Vi ønsker at fremstå som en attraktiv, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejds­partner – en partner, som er kendetegnet ved at levere kvalitetsprodukter med en flot finish – til aftalt tid. Derfor har vi forpligtet os selv og alle medarbejdere, til at arbejde efter vores formulerede kvalitetspolitik, der bl.a. lægger vægt på:

·    At levere et produkt, der er nøje afstemt med kundens forventninger
·    At levere en god faglig rådgivning
·    At overholde vores aftaler
·    At vores tekniske viden og færdigheder har et niveau, der svarer til de opgaver, vi påtager os
·    At inddrage medarbejderne i kvalitetsarbejdet og øge bevidstheden om den enkeltes bidrag til kvaliteten af det færdige produkt

Nordisk Ståldesign er del af en større byggegruppe, og vores søster selskaber består af Stålcarporten.dk, Dansk Havedesign og TMN Crew

 

nordisk-staaldesign-logo grå

 

 

 
STÅLCARPORTEN.DK

Stålcarporten.dk er et af Nordisk Ståldesign`s søsterselskaber. Det er en stål og montage virksomhed, der henvender sig til private kunder. De leverer og monterer designer stål carporte, redskabsskure, terrasseoverdækninger, hegn mm. af høj kvalitet. 

Danskhavedesign.dk

Danskhavedesign.dk er et af Nordisk Ståldesign´s søsterselskaber. Det er en anlægsgartner virksomhed, der henvender sig til både private, erhverv og til det offentlige. De udfører alt indenfor anlæggelse og pleje af haver, grønne arealer og vandløb, samt anlæggelse af belægningsarealer som indkørsler, terrasser og stier.

 

TMN-crew-logo-rentegnet-v2

 

TMN Crew

TMN Crew er et af Nordisk Ståldesign´s søsterselskaber. De udlejer maskinførere, rørlæggere, anlægsgartnere, jord og betonfolk, samt chauffører, til entreprenører, maskinudlejere, kommuner og vognmænd. Udover udlejning af professionelt mandskab, udlejes der også værktøj og materiel.